domingo, 15 de febrero de 2009

JOSE Mº BENITEZ 1º DE SENIOR EN BESCANÓ

Jose Mª Benitez primer de Senior (foto de joonii)

Crónica de Miquel Angel Cherino:

Crònica de la cursa segons els meus ulls:S'ha sortit ràpid, amb molts intents d'escapada des del principi. La carretera que picava amunt constantment no era prou dura com per permetre gaire alegries, i tothom resservava forces per la primera pujada. A les Serres el ritme ha estat frenètic, amb molts atacs i el pilot ha quedat reduït a una vintena de corredors. A la baixada, en Jaume Morales ho ha provat i ha pogut marxar acompanyat de quatre corredors més entre els quals estava en Jordi Soler. A la pujada a les Encies, la segona del dia, hi ha hagut batalla de veritat. Allà encara hi havia els escapats per davant, per darrere m'he posat a tirar del pilot fins que els èlit han arrancat la moto i hem agafat uns metres l'Albert Nafría, Paul Kneppers, dos corredors més i jo. A la baixada, reagrupació de la vintena de corredors, als quals s'ha afegit en Toti Codony baixant com ell sap. La baixada per la carretera d'Olot a Anglés i gràcies a la feina dels Trujillos David Sánchez i Magín González ha permés atrapar els escapats. A partir de llavors els atacs han estat continus. El més seriós sense dubte el que ha protagonitzat el Raul Martínez, al que hem atrapat a l'entrada d'Anglés. En Jaume Morales aprofitant una rotonda, igual que la setmana passada a la Bisbal ha arrancat i ha fet la bona. Per darrere només els corredors estrangers del Swabo, han llençat la pujada a Mas Llunés, que s'ha fet a un ritme increïble. A dalt del port erem tres, l'Albert Nafria, el Jordi Vila i jo. El pilot en el fals planer de Mas Llunés ens ha atrapat i ja podeu mirar la classificació. No hi ha més història.

3 comentarios:

Miquel Angel Cherino dijo...

Enhorabuena a todos, especialmente a Jose Mº Benítez por ese 1r puesto en senior. También a Joni, que aunque vaya de verde tiene alma de CECOC!!!
Nos vemos en la próxima!!!

TONI TIRADO dijo...

Como ves te he cogido prestado tu crónica, aun no me he estrenado haber si tengo suerte y lo hago en St. Joan de les Fonts, si es así me imagino que no coincidiremos por que la xallenge de Veterans comienza ese mismo día. Bueno segurisimo que nos veremos en la social de OLot

Miquel Angel Cherino dijo...

Pues sí, seguramente nos vemos en Olot. Me dijo Toti Codony que el recorrido era el mismo que el de la carrera de Bescanó bajando primero a Bescanó y a la bajada de les Encies, se sube para Olot, o sea mucho más dura.