lunes, 8 de septiembre de 2008

Jose Mª Benitez 2º de Senior en Vidreres (06/08/08)

Jose Mª Benitez en el podium como 2º clasificado de Senior (Foto de Julie Bourgeois)El pasado sabado 6 de septiembre tuvo lugar en Vidreres (Girona), una carrera más puntuable para la Xallenge Catalana de Senior-Master. Se trataba de un circuito urbano, con la típica formula Gironina de 1 hora y 5 vueltas, y que los últimos años desgraciadamente se ha ido imponiendo y repercutiendo negativamente en la participación en este tipo de pruebas. Con ausencias importantes como la de Jonathan Rubio y Josep Girones, el duelo por la general de la Xallenge se reducía a tres.
Al finalilzar la carrera lo positivo para el CECOC es que Jose Mª Benitez consiguió finalizó en el 7º puesto de la general y 2º de Senior y que Toni Gil pudo acabar la prueba.


Jose Mª Benitez entrando también a los relevos (Foto de Carlos Lara)
Crónica de la carrera de Carlos Lara:

Tot i que els pronòstics del temps asseguraven que plouria, el temps ens va respectar. A les 16:00 hores en punt tots a la línia de sortida. Com que la setmana anterior a Sants m'havia avorrit molt vaig decidir intentar disfrutar una mica de la cursa i no estar tant pendent de l'Edu Vergés, segón de la classificació general. Error. En una arrancada d'en Jaume Morales, el seu company d'equip que venia de guanyar medalla al Campionat del Mon de MA30, es van endur un petit grup en el qual finalment, només van aguantar la roda en Edu Vergés i en Claudi Bosch. Pel darrera es va organitzar la persecució, però d'aquest grup només tiràvem 5 corredors: David Sánchez, José Benítez, Albert Banyeres, Adolf García i jo. No vam poder fer res per neutralitzar l'escapada. Aquesta va ser la tònica general de la carrera: en Jaume tirant del seu company d'equip i 5 corredors darrera intentant neutralitzar, fins que l'Adolf va patir una caiguda i va abandonar deixant el grup perseguidor en 4 corredors. Poc després ens van dir que l'Edu havia punxat i, tots pensàvem que havia parat a canviar roda i que anava darrera nostre. Després es va veure que no havia estat així i que l'Edu havia guanyat la cursa. Tant convençuts estàvem que fins i tot, en acabar la cursa, vaig estat canviant impressions amb l'Edu i semblava una conversa absurda perquè tots dos teniem una visió completament diferent de com havia finalitzat la carrera i parlàvem de coses diferents jejeje. Així doncs, l'Edu, gràcies a l'inestimable treball realitzat pel seu company Jaume Morales, va ser molt més fort al circuit de Vidreres i va retallar uns punts molt valiosos. Dijous un capítol més d'aquesta Copa Catalana tant apretada.

No hay comentarios: