miércoles, 10 de septiembre de 2008

54º Trofeu Festes del Tura d'Olot (7/09/08)


by Toni Tirado

En esta edición la carrera era de ambito autonomico, así que podiamos participar los seniors y Master-30, y yo no quería desaprovechar la oportunidad de correr con los elites en ruta, y en Olot (Girona), en donde sus carreteras disponen de unos paisajes verdes y bonitos. A mi compañero Jose Mª Benitez también le hacía ilusión volver a correrla y recordar su época de amateur, mermado por la carrera del día anterior con "pit i collons", y tirando tambien de clase se animo a participar.

La participación no fue muy numerosa porque había otras carreras fuera de Catalunya.
Tanto Jose Mª como yo tuvimos momentos delicados por el fuerte ritmo de carrera, sin ir más lejos al llegar a Girona la media de carrera estaba entorno a los 44 km/h, afortunadamente ambos supimos sufrir en los momentos de debilidad y pudimos finalizar la carrera. De rergreso a casa muy contentos y con una gran satisfación de haber vivido un bonito día de ciclismo.

Crónica de Josep Codinach (Renault Olot - Casa Nostra)

Bona cursa la que ha realitzat el meu company d’equip Jordi Masferrer, entrant en una més que destacable 16ª posició en la 54ª cursa ciclista Festes del Tura, a Olot.
El nostre equip, el Renault Olot – Casa Nostra corria a “casa” i és en on s’havia de buscar el millor resultat possible. A la línea de sortida a les 10 hi havia uns 60 corredors, barrejats entre categoria Elit-sub23 i ciclomaster, cosa que ha donat més “vida” a la prova, la qual constava de 128 km. amb bastanta duresa la part final.
Des de bon principi s’ha anat a un ritme molt alt, però tots els companys d’equip hem intentat estar en tots i cada un dels talls que es produien, i així estar representats en tots ells. La cursa constava d’una petita volta per Olot, Sant Joan les Fonts, Begudà, Olot i ja cap a la Vall d’en Bas, direcció Girona, fins a les Planes d’Hostoles, on s’agafa el port de les Encies i on hi ha hagut la primera “esclarida” de corredors, tot seguit seguia direcció Sant Gregori, Girona, Palol de Revardit, Camós, St Miquel de Campmajor, Mieres, Santa Pau i Olot.
Com he dit abans, hi ha hagut un gran nombre de talls, però fins a la sortida de Girona direcció Banyoles no s’ha produït el bo, on hem aconseguit entrar en Jordi Masferrer i jo, que a l’altura de Palol no he pogut seguir el fort ritme imposat i he quedat en un segon grup. El company d’equip ha patit una punxada entre Mieres i Santa Pau, però no ha estat problema per entrar com he dit abans en una 16ª posició molt meritòria veient el fort recorregut que hi havia per davant.


Classificació : 54 EDICIÓ CURSA FESTES DEL TURA
Data : 07/09/08Distància : 139 Kms - Promig : 45.79 Kms/h

30 BENITEZ,Jose Maria SENIO GENESIS CYCLI 03:07:26 5:19 min.

31 EBRI,Albert ELITE SAUNIER DUVAL-A 03:07:26 5:19 min.

32 PEÑA,David ELITE PROBIKE TEAM 03:07:26 5:19 min.

33 TIRADO,Antonio MA-30 GENESIS CYCLI 03:07:26 5:19 min.

No hay comentarios: